Bangkokinfo

[ Golf ]      [ Träning ]      [ Thaiboxning ]      [ Matlagningskurser ]


Golfa i Bangkok

Bangkoks golfbanor ger bra valuta för pengarna med många utmärkta golfklubbar som erbjuder en hög servicenivå. I Bangkok finns mängder av trevliga golfbanor och klubbar inom nära räckhåll från stadens centrum. De flesta av dem har renoverats och utvecklats till klubbar av världsklass.

Faktum är att Bangkok nu är ett nav för regional golfverksamhet och erbjuder den perfekta kombinationen av stads- och fritidsanläggningar. Excellenta klubbhus med alla typer av bekvämligheter, utmanande natursköna banor och leende, vänlig service säkerställer att en golfsemester i Bangkok är en golfares paradis.

Man säger att golf är ett bra spel: ibland givande, ofta frustrerande men mycket beroendeframkallande. För nya golfare så är spelet inte så svårt att komma igång med. För ännu bättre valuta för pengarna och billigare golf så rekommenderar vi att du blir medlem i Open Fairways. Bli medlem i Sverige eller i Thailand. Det spelar ingen roll. Medlemskapet ger dig access till lika många banor till bra priser. Kortet ger dig och tre spelare till upp till 50 procent rabatt på 1800 banor i Asien, Europa, Australien och många fina banor i Skandinavien. Och kortet ger dig också bra rabatter på bland annat Peninsula Hotel och Lebua Hotel i Bangkok.
Klicka här för att kolla in Open Fairways och information om banor i Bangkok och övriga Asien >>