Bangkokinfo

[ Asiatiska restauranger ]      [ Thai restauranger ]      [ Mexikanska restauranger ]

[ Restaurangkedjor ]      [ Övriga restauranger ]      [ Beställa hem mat ]      [ Caféguide ]


Asiatiska restauranger

Koi
Snyggt inrett, exklusiv känsla, bra men dyr japansk mat. Några riktigt flashiga rätter men till mycket flashiga priser. Mycket trevligt ställe för den där speciella daten. Den trevliga baren kör även lite olika evenemang.
Adress:
Sukhumvit Soi 20, BTS Asok
Tel: 02 581 480.
Web: www.koirestaurantbkk.com

Yuu
En kul matupplevelse är restaurang YUU. Här serveras koreansk bbq och man har även japanska rätter. Du får in en grill på bordet och väljer ur en meny vad du vill grilla. Thailändare älskar detta! Här blir det ofta fullt, och man springer ofta in i någon lokal kändis här. Bra läge om man ska festa loss på heta klubbar i området.
Adress:
Yuu finns på flera ställen, men den bästa är Thong Lo soi 13, J Avenue, BTS Thong Lo
Tel: 02 712 9758.
Web: www.yuurestaurant.com

Taketei
En riktig japansk restaurang vars kock har mer en 30 års erfarenhet av det japanska köket. Stort urval av sushi som är restaurangens specialitet. Speciellt den vegetariska sushin rekommenderas. Man sitter ner och äter på traditionella japanska tatamimattor. Det är skönt att slinka in här och slippa hektiska Khao San Road. Maten är riktigt bra och restaurangen är kanske den mest prisvärda japanska i hela Bangkok.
Adress:
Khao San Road, Banglampoo, bredvid Nana Plaza Inn Guest House
Tel: 02 629 0173.
Web: www.taketei.com

China House
Lyxhotellet Oriental har en riktigt bra kinarestaurang. Klassiska China House är inredd i en stil som för stämningen till Shanghai på 30-talet. Absolut prisvärt, även om det är dyrare än snittet. En suveränt god rätt är biff med pistagenötter.
Adress:
Oriental Hotel, 48 Oriental Road. BTS Saphan Thaksin, varifrån hotellet har egen båt.
Tel: 02 659 9000.
Web: www.mandarinoriental.com

Red
Trendig Indisk lyxkrog vacket belägen i ett fint hus. Deras stjärnkock lagar förutom klassiska Indiska rätter även pasta, fisk och skaldjur med en Indisk touch.
Adress:
Sukhumvit soi 53 (Thong Lo soi 9), Bts Tong Lo
Tel 02 259 7590.
Web: www.redbangkok.com