Bangkokinfo

[ Asiatiska restauranger ]      [ Thai restauranger ]      [ Mexikanska restauranger ]

[ Restaurangkedjor ]      [ Övriga restauranger ]      [ Beställa hem mat ]      [ Caféguide ]


Mexikanska restauranger

Señor Pico
Señor Pico ligger i Rembrandt Hotel och är en prisbelönt restaurang som är mycket populär bland Bangkoks invånare och hotellgäster. Genuin mexikansk atmosfär, levande musik och förmodligen Bangkoks bästa fajitas, men man har även mycket annat. Minus för att det inte finns några fönster, det kan kännas lite instängt ibland.
Adress:
Rembrandt Hotel
19 Sukhumvit Soi 18 – BTS Aoke
Tel: 02 261 7100
www.rembrandtbkk.com

La Monita Taqueria
En hyfsat ny restaurang, men en fräsch nykomling. Litet, enkelt med orangea väggar och mysigt. Burritos, nachos, tacos och vår favorit quesadillas. Allt till rimlig kostnad. Full drinklista, men hittar du inget som passar så kan du ta med egen dricka utan korkavgift.
Adress:
888/26 Mahatun Plaza, Ploenchit Rd - BTS Ploenchit
Tel: 02 650 9581
www.lamonita.com

Sunrise Tacos
Denna lilla kedja har flera enheter i stan. Originalet öppnade som liten ”take-away” längs Sukhumvit och kör 24 timmar om dygnet. Två lite nyare enheter med bord och stolar finns på Paragon och Emporium. Bra tacos, och egenbakade tortillas, och guacamole gjord på importerade avokados. Kolla in Super-sized burrito. Bra bukfylla på väg hem på nattkröken.
Adress:
236/3-4 Sukhumvit road - BTS Asoke
Tel: 02 229 4851
www.sunrisetacos.com

Coyote
Coyote erbjuder bra mexmat i en mycket trevlig atmosfär på två olika ställen i Bangkok: Covent Road och längs Sukhumvit. På onsdagar klockan 18-20 och lördagar mellan 22 och midnatt erbjuder den mexikanska restaurangen Coyote på Convent road vid Silom fria margheritas till alla tjejer. På torsdagar mellan 18-20 på restaurangen på Sukhumvit gäller samma sak.
Adress:
Sukhumvit road mellan soi 31 och soi 33 – BTS Phrom Pong
Tel: 02 662 3838
Adress 2:
½ Convent Road – BTS Phrom Pong
Tel: 02 631 2325
www.coyoteonconvent.com

Los Cabos
Relaxad modern mexikansk restaurang med full meny och drinklista som borde tilltala de flesta. Trevlig uteservering när det inte är för varmt. Väl tilltagna portioner och trevlig atmosfär. Priser acceptabla på de flesta rätterna. Dessutom lunchspecialer och happy hour.
Adress:
Sukhumvit soi 14 – BTS Asoke
Tel: 02 653 3900
www.loscabosbangkok.com

Charley Browns
En av Bangkoks äldsta tex-mex hak. De har tillagat och serverat riktigt fräscha nachos, fajitas och annat i snart 20 år. Bra vegetariskt urval för den som vill ha det. Goda margheritas och bra personal. Lätt att hitta på Sukhumvit soi 11. Många olika promotions under veckan.
Adress:
Sukhumvit soi 11 (sidogränden bakom Cheap Charlies) – BTS Nana
Tel: 02 651 2215
www.charleybrowns.asia