Bangkokinfo

[ Asiatiska restauranger ]      [ Thai restauranger ]      [ Mexikanska restauranger ]

[ Restaurangkedjor ]      [ Övriga restauranger ]      [ Beställa hem mat ]      [ Caféguide ]


Övriga restauranger

Zanotti
En riktigt bra italiensk restaurang är Zanotti. Detta är ett ställe vi rekommenderar att man bokar bord på, då det ofta är fullt hus. Förutom att det är mycket bra atmosfär och möjligen Bangkoks bästa pasta så är pizzorna mycket välsmakande. Avsluta gärna med ett glas vin på vinbaren rakt över gatan.
Adress:
21/2 Soi Saladaeng, BTS Saladaeng
Tel: 02 636 0002.
Web: www.zanotti-ristorante.com

Bourbon Street
Gammal klassisk Bangkokrestaurang som serverar Amerikansk, Cajun, Creole och Mexikansk mat. Mycket bra och vällagad mat till bra pris. Mexikanska buffén på tisdagar rekommenderas. Finns numera även ett litet hotell ovanför restaurangen för den som inte vill missa en måltid här.
Adress:
Washington Square, 29/4-6 Sukhumvit Soi 22.
Tel: 02 259 0328.
Web: www.bourbonstbkk.com

To Die for
Mysiga To Die For, i restaurang- och designkomplexet H1, har sköna soffor och goda drinkar som serveras under bar himmel. Hit kommer få turister. Kom hit och chilla som en trendig thailändare.
Adress:
Sukhumvit soi 55 (Thonglor), BTS Thong Lor
Tel: 02 381 471.
Web: www.todieforbangkok.com

Duke’s
Dukes är en mycket välkänd amerikansk restaurang uppe i Chiang Mai som nu till många Bangkokbors stora förtjusning öppnat en liten filial här. Hamburgarna är stora och alla råvarorna, från köttet till grönsakerna håller hög kvalite. Även deras revbensspjäll är i en klass för sig. Deras tunna pizzor gör inte heller någon besviken. Bangkoks bästa burgare för tillfället enligt många.
Adress:
5:e våningen, Emporium Shopping Complex, 622 Sukhumvit Road
Tel: 08 700 29 214.
Web: www.dukesbangkok.com

It's happend to be a closet
It's happend to be a closet ligger bland annat i Emporiums shoppingcenter. Stället är en mix av restaurang, skönhetssalong, affär och ännu mer. Pastan är riktigt god. Många bra thairätter också. Det som är lite coolt med closet är just mixen av allt vad de erbjuder. Några av borden är nog några av de ballaste i Bangkok. Några är privata rum med soffa, teve och mer. Vi gillar det.
Adress:
2:a våningen, Emporium Shopping Complex, 622 Sukhumvit Road
Tel: 02 664 7211

Kuppa
Stiligt och relaxat trendhak. Asiatisk-internationell meny med fantastiska desserter som det måste lämnas rum för i magen. Den före detta lagerlokalen har formats om till en öppen luftig lounge. Populär brunch.
Adress:
39 Sukhumvit soi 16.
Tel: 02 683 0495

Crepes & Co
Ja, crepes på alla håll och kanter har man. Men de har även mycket annat smaskens. Bra sallader och många bra vegetariska alternativ finns också. Helt klart värt ett besök. Under helgerna är det ofta knökfullt på dagtid.
Adress:
18/1 Sukhumvit soi 12
Tel: 02 653 3990